Ανεξάρτητες Κατοικίες στην Άνδρο

Ανεξάρτητη Μεζονέτα(Νο2) στο Σαρακίνικο-ΓΑΥΡΙΟΥ(κτήμα Α)

Στο Γαύριο, στην κορυφογραμμή του λόφου προς το χωριό του Άνω Αγίου Πέτρου, δημιουργείται το συγκρότημα κατοικιών με πανοραμική θέα 270 μοιρών.

ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΕ 3 ΣΤΑΘΜΕΣ - ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΑ ΓΑΥΡΙΟΥ

Η ανεξάρτητη μεζονέτα έχει τρεις στάθμες και βρίσκεται εντός κτήματος συνολικής έκτασης 4.200μ2.
Βρίσκεται στην μία πλευρά του κτήματος, και έχει δική της έκταση 1.800 μ2 που θα συσταθεί αυτοτελής-αυτόνομη κάθετη ιδιοκτησία. Στο υπ΄όψιν κτήμα υπάρχει μία ακόμη κατοικία.

Ανεξάρτητη Μεζονέτα(Νο3) στο Σαρακίνικο-ΓΑΥΡΙΟΥ(κτήμα Α)

Στο Γαύριο, στην κορυφογραμμή του λόφου προς το χωριό του Άνω Αγίου Πέτρου, δημιουργείται το συγκρότημα κατοικιών με πανοραμική θέα 270 μοιρών. Οι κατοικίες βλέπουν προς τον κάμπο και το Λιμάνι του Γαυρίου, προς τά Γαυριονήσια, και τις νήσους Τζιά, Γιάρο, Σύρο, και το Γαλάζιο της θάλασσας.

Ανεξάρτητη Μεζονέτα Νο1 στο Σαρακίνικο-ΓΑΥΡΙΟΥ (κτήμα Β)

Στο Γαύριο, στην κορυφογραμμή του λόφου προς το χωριό του Άνω Αγίου Πέτρου, δημιουργείται το συγκρότημα κατοικιών με πανοραμική θέα 270 μοιρών. Οι κατοικίες βλέπουν προς τον κάμπο και το Λιμάνι του Γαυρίου, προς τά Γαυριονήσια, και τις νήσους Τζιά, Γιάρο, Σύρο, και το Γαλάζιο της θάλασσας. Από την άλλη πλευρά βλέπουν, την παραλία και τον κάμπο του Κάτω Αγίου Πέτρου και προς το Μπατσί.

Ανεξάρτητη Μεζονέτα Νο3 στο Σαρακινικο-ΓΑΥΡΙΟΥ (κτήμα Β). ΕΠΩΛΗΘΗ

Στην κορυφογραμμή του πρώτου λόφου προς Άνω Αγίου Πέτρου, δημιουργείται το συγκρότημα κατοικιών με πανοραμική θέα 270 μοιρών, που βλέπουν, προς τον κάμπο και το Λιμάνι του Γαυρίου, προς τά Γαυριονήσια, Τζιά, Γυάρο και απέραντο Γαλάζιο, και προς την παραλία και τον κάμπο του Κάτω Αγίου Πέτρου. Απέχουν οδικά από το λιμάνι του Γαυρίου, απόσταση 900 μέτρων, με άσφαλτο όλη την διαδρομή.