Ανεξάρτητη Μεζονέτα(Νο3) στο Σαρακίνικο-ΓΑΥΡΙΟΥ(κτήμα Α)

Στο Γαύριο, στην κορυφογραμμή του λόφου προς το χωριό του Άνω Αγίου Πέτρου, υπάρχει συγκρότημα 3 κατοικιών. Η κατοικία έχει πανοραμική θέα προς τον κάμπο και το Λιμάνι του Γαυρίου, προς τά Γαυριονήσια, και τις νήσους Τζιά, Γιάρο, Σύρο και την παραλία του Αγίου Πέτρου.
Απέχουν οδικά από το λιμάνι του Γαυρίου, απόσταση 900 μέτρων, με άσφαλτο όλη την διαδρομή.
Διαθέτουν σύνδεση στο αποχετευτικό δίκτυο, βρίσκονται σε απόσταση παροχής από τους στύλους της ΔΕΗ και έχουν ύδρευση από γεώτρηση.
Η συγκεκριμένη κατοικία βρίσκεται στο ένα άκρο του συγκροτήματος που αποτελείται από 3 ανεξάρτητες κατοικίες σε κτήμα συνολικού εμβαδού 4.250μ2.
Η κατοικία έχει οικόπεδο με δική της έκταση αποκλειστικής χρήσης 1.435 μ2. Έχει γίνει σύσταση καθέτων ιδιοκτησιών.
Το κτίριο έχει 3 στάθμες με συνολικό εμβαδόν 172,75 μ2. Οι δύο επάνω στάθμες αποτελούν μεζονέτα εμβαδού 98,62 μ2, εκ΄ των οποίων 60,29 μ2 στο ισόγειο και 42,23 μ2 στον όροφο. Οι δύο όροφοι επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. Η 3η ισόγεια στάθμη βρίσκεται κάτω και από την βεράντα του ισογείου της μεζονέτας, οι εξωτερικοί τοίχοι της έχουν κτιστεί με πέτρα και διαθέτει και ένα χώρο κατοικίας 74,13 μ2 και αποθήκη 9,39 μ2. Ο ισόγειος χώρος περιλαμβάνει ευρύχωρη κουζίνα με λειτουργικό χώρο παρασκευαστηρίου και φύλαξης σκευών, σαλόνι με τζάκι, W.C. και ένα υπνοδωμάτιο. Ο όροφος περιλαμβάνει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα λουτρό με ντουζιέρα και χώρο για πλυντήριο ρούχων.
Σήμερα είναι στο στάδιο αποπερατωμένων σοβάδων και έχουν περαστεί οι γραμμές ηλεκτρικών και υδραυλικών.
Ο τρόπος κατασκευής είναι συμβατικός με σκελετό από οπλισμένο σκυρόδεμα, τούβλα, μονώσεις με διογκωμένη πολυουραιθάνη 5 εκατ.στους τοίχους και στην οροφή του δώματος, επιχρίσματα 3 στρώσεων.
Η αποπεράτωση της κατοικίας, εφόσον το επιθυμεί ο αγοραστής, θα γίνει με πρόσθετη συμφωνία συγγραφής υποχρεώσεων που θα περιγράφονται οι εργασίες η ποιότητα των υλικών και ο χρόνος ολοκλήρωσης για το κτίριο έτοιμο προς οίκηση.
Για το υπόλοιπο της κατασκευής η συγγραφή θα προβλέπει να γίνουν, με κεραμικά πλακάκια τα εσωτερικά δάπεδα, με πέτρες Καρύστου η βεράντα του ορόφου και οι αυλές. Τα κουφώματα θα είναι ξύλινα από μεράντι ανοιγόμενα με διπλά τζάμια (5-16-4) clear argon, μηχανισμούς της Roto, με ανάκληση, λάστιχα παντού, θα έχουν όλα σίτες, βαμμένα με πιστοποιημένα υδατοδιάλυτα βερνίκια της εταιρείας Siekkens. Πόρτες εσωτερικές με σχέδιο. Πόμολα απλά. Οι ντουλάπες και τα ντουλάπια κουζίνας θα γίνουν με μελαμίνες σε σχέδια, τύπο και χρώματα που θα επιλέξει ο αγοραστής. Τα είδη υγιεινής θα είναι της Roca ή της Ideal Standar, και οι βρύσες Grohe ή Mamoli, απλού τύπου.
Χρόνος αποπεράτωσης 6 μήνες.

Εμβαδομετρικά και Λειτουργικά Xαρακτηριστικά
Κωδικός Ακινήτου: 
213
Τύπος Κατοικίας: 
Ανεξάρτητη Μεζονέτα και ισόγεια Πέτρινη κατοικία σε συγκρότημα 3 κατοικιών
Περιοχή: 
ΣΑΡΑΚΙΝΙΚΟ- ΓΑΥΡΙΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ
Διεύθυνση: 
ΣΑΡΑΚΙΝΙΚΟ
Εμβαδόν Κατοικίας : 
172,75 τμ
Τύπος Κατασκευής: 
Οπλισμένο Σκυρόδεμα
Κρεβατοκάμαρες: 
Για την μεζονέτα : 3 Συνολικά : 1 στο ισόγειο και οι άλλες 2 στον όροφο. Η πέτρινη κατοικία έχει 2 ακόμα.
Μπάνια - WC : 
4 Συνολικά : 1 στο ισόγειο και 1 στον όροφο της μεζονέτας και 2 στην ισόγεια πέτρινη.
Λοιπά Στοιχεία : 
Έτος κατασκευής : 2010-2011. Αποπερατωμένα τα μπετά, τα τούβλα και οι σοβάδες.
Διαθεσιμότητα: 
Σε 4 μήνες
Στοιχεία των κατοικιών στο οικόπεδο
Κατόψεις Κτιρίου 2 Κατοικιών
Όψεις της κατοικίας και Θέα από την κατοικία
Εσωτερικό κατοικίών