Ανεξάρτητη Μεζονέτα(Νο3) στο Σαρακίνικο-ΓΑΥΡΙΟΥ(κτήμα Α)

Στο Γαύριο, στην κορυφογραμμή του λόφου προς το χωριό του Άνω Αγίου Πέτρου, δημιουργείται το συγκρότημα κατοικιών με πανοραμική θέα 270 μοιρών. Οι κατοικίες βλέπουν προς τον κάμπο και το Λιμάνι του Γαυρίου, προς τά Γαυριονήσια, και τις νήσους Τζιά, Γιάρο, Σύρο, και το Γαλάζιο της θάλασσας.
Από την άλλη πλευρά βλέπουν, την παραλία και τον κάμπο του Κάτω Αγίου Πέτρου και προς το Μπατσί. Απέχουν οδικά από το λιμάνι του Γαυρίου, απόσταση 900 μέτρων, με άσφαλτο όλη την διαδρομή.
Η συγκεκριμένη κατοικία βρίσκεται στο ένα άκρο του συγκροτήματος που αποτελείται από 3 ανεξάρτητες κατοικίες σε κτήμα συνολικού εμβαδού 4.250μ2.
Η κατοικία έχει οικόπεδο με δική της έκταση 1.435 μ2.
Η μεζομέτα έχει συνολικό εμβαδόν 98,62μ2, εκ΄ των οποίων 60,29μ2 στο ισόγειο και 42,23μ2 στον όροφο. Διαθέτει και ένα χώρο κατοικίας 38,30 μ2 κάτω από την βεράντα. Θα διαμορφωθεί κατόπιν πρόσθετης συμφωνίας.
Είναι στο στάδιο αποπερατωμένων σοβάδων. Αποτελείται από δύο στάθμες που επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. Ο ισόγειος χώρος περιλαμβάνει ευρύχωρη κουζίνα με λειτουργικό χώρο παρασκευαστηρίου και φύλαξης σκευών, σαλόνι με τζάκι, W.C. και ένα υπνοδωμάτιο. Ο όροφος περιλαμβάνει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα λουτρό με ντουζιέρα και χώρο για πλυντήριο ρούχων.
Η κατοικία θα παραδοθεί πλήρως αποπερατωμένη με διαμορφωμένη την περίφραξη του περιβάλλοντα χώρου.
Ο τρόπος κατασκευής είναι συμβατικός με σκελετό από οπλισμένο σκυρόδεμα, τούβλα, μονώσεις με διογκωμένη πολυουραιθάνη 5 εκατ., σοβά 3 στρώσεων.
Το υπόλοιπο της κατασκευής θα γίνει με δάπεδα από κεραμικά πλακάκια, πέτρες Καρύστου στις βεράντες κτλ.
Χρόνος αποπεράτωσης 5 μήνες.

Εμβαδομετρικά και Λειτουργικά Xαρακτηριστικά
Κωδικός Ακινήτου: 
213
Τύπος Κατοικίας: 
Ανεξάρτητη Μεζονέτα σε συγκρότημα 3 κατοικιών
Περιοχή: 
ΣΑΡΑΚΙΝΙΚΟ- ΓΑΥΡΙΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ
Διεύθυνση: 
ΣΑΡΑΚΙΝΙΚΟ
Εμβαδόν Κατοικίας : 
98,65 τμ
Τύπος Κατασκευής: 
Οπλισμένο Σκυρόδεμα
Κρεβατοκάμαρες: 
3 Συνολικά : 1 στο ισόγειο και οι αλλες 2 στον όροφο
Μπάνια - WC : 
2 Συνολικά : 1 στο ισόγειο και 1 στον όροφο
Λοιπά Στοιχεία : 
Έτος κατασκευής: 2010-2011, Υπό Κατασκευή, 2 επίπεδα, Θέα-Βεράντα,Εσωτερική σκάλα,Αυτόνομη θέρμανση, Πρόσβαση με Άσφαλτο, Θέση στάθμευσης, Πόρτα ασφαλείας
Διαθεσιμότητα: 
Σε 4 μήνες
Στοιχεία του Συγκροτήματος
Κατόψεις Κατοικίας
Θέα απο την κατοικία.
Φωτογραφίες