Κατασκευή Κατοικιών στην Άνδρο

Δραστηριοποιούμαστε σε μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, την Ελλάδα, και μάλιστα σε μία χαρισματική περιοχή της, στο νησί της Άνδρου των Κυκλάδων, όπου η θάλασσα, οι κάμποι, τα βουνά και ο ήλιος συνυπάρχουν αρμονικά και δημιουργούν έναν τόπο παραδεισένιο για όσους έχουν την τύχη να ζουν εδώ.
Σε αυτή την ξεχωριστή περιοχή κατασκευάζουμε, από το 1988, σπίτια τα οποία εξωτερικά εναρμονίζονται με το νησιώτικο τοπίο, ενώ το εσωτερικό τους είναι απολύτως λειτουργικό και ευχάριστο.
Βασικές μας αρχές είναι πως το σπίτι πρέπει να είναι λειτουργικό και φιλικό προς τον κάτοικό του και να του παρέχει τη δυνατότητα φιλοξενίας και φυσικά εύκολης συντήρησης. Με ιδιαίτερη προσοχή προσαρμόζουμε τα σπίτια μας στην μορφολογία του εδάφους και αξιοποιούμε πλήρως την τοποθεσία του οικοπέδου.
Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον σωστό προσανατολισμό του σπιτιού και στην εξασφάλιση της ιδιωτικότητας των χώρων, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε κάθε φορά έναν μικρό προσωπικό παράδεισο. Με αυτό το σκεπτικό προσφέρουμε σπίτια χτισμένα, καθώς επίσης και σπίτια από τα σχέδια, που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του αγοραστή μετά από προσωπική συνεννόηση.
Επίσης, αναλαμβάνουμε την σχεδίαση από την αρχή του σπιτιού που εσείς επιθυμείτε.
Όλα τα σπίτια σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με απόλυτο επαγγελματισμό, και την προσωπική επίβλεψη του Μαμάη Γιώργου, έμπειρου Αρχιτέκτονα Μηχανικού και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος από το 1982.
Δείτε «ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ» καθώς και τα «ΣΠΙΤΙΑ» που προσφέρουμε, και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας.