Πώληση Οικοπέδου στην Άνδρο

Στην Νήσο Άνδρο προσφέρονται προς πώληση πάρα πολλά οικόπεδα η ακίνητα γενικά.
Στην εταιρία ¨ΜΑΜΑΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ¨ σας βοηθάμε στην αγορά του οικοπέδου που επιλέγετε είτε από ιδιώτη είτε από μεσίτη, χωρίς μεσιτική αμοιβή.
Παρέχουμε το τοπογραφικό διάγραμμα του οικόπεδου και βεβαίωση αρτιότητας.
Η πολυετής εμπειρία του Αρχιτέκτονα Μηχανικού Μαμάη Γιώργου εγγυάται για την γρήγορη και ασφαλή διεκπεραίωση όλων των σταδίων της αγοράς του ακινήτου που επιλέγετε .
Δεν χάνετε χρόνο σε άσκοπους ελέγχους και συζητήσεις για ακίνητα που δεν πληρούν στοιχειώδεις προϋποθέσεις, αλλά παρόλα αυτά προσφέρονται για πώληση.
Με την πρώτη ματιά σας ενημερώνουμε αν το ακίνητο που επιλέξατε είναι άρτιο και οικοδομήσιμο η νόμιμο έτσι ώστε να προχωρήσετε στα επόμενα στάδια και να αποφύγετε περιττά έξοδα και χάσιμο χρόνου.
Αν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα από τα ιδιόκτητα οικόπεδα της εταιρείας μας θα διαπιστώσετε ότι όλα είναι προσεκτικά επιλεγμένα ως προς την θέση τους , έχουν καθαρούς τίτλους ιδιοκτησίας αλλά και βεβαιώσεις από Δασαρχείο η άλλες υπηρεσίες εφ όσον αυτό είναι απαραίτητο.
Στην αναγραφόμενη τιμή πώλησης που είναι πάντα ελκυστική και ανταγωνιστική περιλαμβάνονται το τοπογραφικό διάγραμμα και οι βεβαιώσεις των υπηρεσιών, Δασαρχείο κ.λπ.
Εάν σκοπεύετε να κτίσετε άμεσα, στην εταιρεία ¨ΜΑΜΑΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ¨ σας δίνουμε οριστική συνολική τιμή για το οικόπεδο και το σπίτι που θα θέλατε είτε από δικό μας σχέδιο είτε από δικό σας.