Ανεξάρτητη Μεζονέτα Νο4 στο Σαρακίνικο-ΓΑΥΡΙΟΥ (κτήμα Β)

Στο Γαύριο, στην κορυφογραμμή του λόφου προς το χωριό του Άνω Αγίου Πέτρου, δημιουργείται το συγκρότημα κατοικιών με πανοραμική θέα 270 μοιρών. Οι κατοικίες βλέπουν προς τον κάμπο και το Λιμάνι του Γαυρίου, προς τά Γαυριονήσια, και τις νήσους Τζιά, Γιάρο, Σύρο, και το Γαλάζιο της θάλασσας. Από την άλλη πλευρά βλέπουν, την παραλία και τον κάμπο του Κάτω Αγίου Πέτρου και προς το Μπατσί. Απέχουν οδικά από το λιμάνι του Γαυρίου, απόσταση 900 μέτρων, με άσφαλτο όλη την διαδρομή.
Η ανεξάρτητη κατοικία έχει τρείς στάθμες και βρίσκεται εντός κτήματος έκτασης 6.100μ2. Βρίσκεται στο ένα άκρο της έκτασης, μαζί με άλλες τρεις κατοικίες που έχει το οικόπεδο με δική της έκταση 1.620 μ2. Η μεζονέτα έχει συνολικό εμβαδόν 96,50μ2, εκ΄ των οποίων 56,00μ2 στο ισόγειο και 40,50μ2 στον όροφο. Βρίσκεται στο στάδιο με αποπερατωμένα τα μπετά. Οι δύο στάθμες επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. Ο ισόγειος χώρος περιλαμβάνει ευρύχωρη κουζίνα με λειτουργικό χώρο παρασκευαστηρίου και φύλαξης σκευών, σαλόνι με τζάκι, λουτρό με ντουσιέρα και ένα υπνοδωμάτιο. Ο όροφος περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια με ευρύχωρες ντουλάπες και ένα λουτρό με ντουζιέρα και έπιπλο με ντουλάπια για νιπτήρα και χώρο για πλυντήριο ρούχων. Υπάρχει και η 3η στάθμη εμβαδού 26,50μ2 και θα παραδοθεί ημιτελής, και τελειωμένη κατόπιν πρόσθετης συμφωνίας.
Η κατοικία θα παραδοθεί πλήρως αποπερατωμένη με διαμορφωμένη την περίφραξη του περιβάλλοντα χώρου.
Ο τρόπος κατασκευής είναι συμβατικός με σκελετό από οπλισμένο σκυρόδεμα, τούβλα, μονώσεις με διογκωμένη πολυουραιθάνη 5 εκατ., σοβά 3 στρώσεων. Το υπόλοιπο της κατασκευής θα γίνει με δάπεδα από κεραμικά πλακάκια, πέτρες Καρύστου στις βεράντες κτλ. Χρόνος αποπεράτωσης 5 μήνες.

Εμβαδομετρικά και Λειτουργικά Xαρακτηριστικά
Κωδικός Ακινήτου: 
224
Τύπος Κατοικίας: 
Μεζονέτα σε συγκρότημα 4 κατοικιών
Περιοχή: 
ΣΑΡΑΚΙΝΙΚΟ- ΓΑΥΡΙΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ
Διεύθυνση: 
ΣΑΡΑΚΙΝΙΚO
Εμβαδόν Κατοικίας : 
96,50 τμ
Τύπος Κατασκευής: 
Οπλισμένο Σκυρόδεμα
Κρεβατοκάμαρες: 
3
Μπάνια - WC : 
1 + 1
Λοιπά Στοιχεία : 
Έτος κατασκευής: 2010-2011, Υπό κατασκευή, 3 επίπεδα, Θέα-Βεράντα,Εσωτερική σκάλα,Αυτόνομη θέρμανση, Πρόσβαση με Άσφαλτο, Θέση στάθμευσης, Πόρτα ασφαλείας
Διαθεσιμότητα: 
Σε 6 μήνες-πλήρως αποπερατωμένη
Στοιχεία του Συγκροτήματος
Κατόψεις Κατοικίας
Φωτογραφίες με την Θέα
Φωτογραφίες